Utazás: BusszalTúravezetők:Drahosné Zsike T.: 30/9557926
Rózsa Ilona
Tóth Éva

Indulás: 15.00 órakor a Derkovits Műv. Ház elől.

Jelentkezési határidő: március 01.

Ezen a hosszúhétvégén a festői szépségű Pilist tervezzük felfedezni. Pilisszentlászlóról indulva bejárjuk a Spartacus körtúrát, amely a Dunakanyar egyik legszebb és legvadregényesebb ösvénye. Dömös és Pilisszentlélek (a filmbéli Pajkaszeg) között túrázva átkelünk a Rám-szakadékon, de szóba jöhet még a Holdvilág-árok Nagykovácsinál, vagy Pilisszentkeresztnél a Dera-szurdok is. Természetesen időjárás függvényében tervezzük a túrákat.

Kategória: GyalogtúraTúra

2 hozzászólás

admin · 2022.02.07. -

Kedves Túratársak!
Lefoglaltuk a szállást Kisorosziban, a Szentendrei-sziget észak-nyugati csücskében; a hajóállomástól pár percnyire fogunk 3 éjszakát eltölteni a Rácz Fogadó és Sziget Pizza Vendéglő szobáiban.
https://www.facebook.com/szigetpizzakisoroszi
https://raczfogado.hu/
Lesz lehetőségünk vacsorát is rendelni, a részletekkel a későbbiekben jelentkezem.
Kérek mindenkit, aki jönni szeretne, mielőbb tegye meg a jelentkezését, és az előleg befizetését!
Köszönöm!
További szép napot kívánok: Drahosné Zsike

admin · 2022.05.22. -

Kedves túratársaim!!! A pünkösdi hosszúhétvégén a Pilisbe fogunk utazni. A Spartacus ösvény panoráma útját is koptatjuk majd Pilisszentlászlóról indulva, ahol még nem jártunk!!! Hiszen ezt a gyönyörű látványos panoráma ösvényt 3 éve adták át a természetjáró közösségnek.
A ösvény végén az Apátkúti vadászházban frissíthetünk, majd az Apátkúti-patak mentén – amin sokszor átkelünk túránk során – térünk vissza Pilisszentlászlóra.
Pünkösdkor csak a Pilis!!!☺️☺️☺️
–Rózsa Ilona

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder