Amit tudni kell: A vízitúrán a nap nagyobb részét a természet közvetlen közelségében tölti a túrázó, a kenuban lapátolva, a folyóparton vagy egy zátonyon kikötve. A túrák előképzettség nélkül, átlagos fizikai kondícióval mindenki számára teljesíthetőek, négy, három vagy kétszemélyes kenukkal evezünk vizsgázott túravezetőkkel és gyakorlott kormányosokkal. Ezzel együtt a vízitúrázás „veszélyes üzem”, ezért a túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt, valamint elengedhetetlen a túravezető instrukcióinak betartása. Az úszni tudás nem követelmény, de hasznos, bár a mentőmellény a kötelező felszerelések közé tartozik.

A távolabbi kiindulópontú vízi túrákhoz a hajók szállítása utánfutóval, a résztvevők utaztatása gépkocsikkal történik. Várjuk a diákokat, fiatalokat, családokat, örök-ifjakat, újoncokat vagy visszatérőket, mindenkit, aki szereti a vizet, a napfényt, esetenként egy jó kis zivatart, az ízletes ételeket, az izgalmakat.

Reméljük minden érdeklődő megtalálja ajánlataink közül az igényeinek legmegfelelőbb túrát.

Vízitúrák:

A túráinkat, és „Nyílt nap a vízen” rendezvényeinket az aktuális időjárás és vízállás figyelembevételével, június végére, július végére, augusztus közepére tervezzük.

Pontosabb információkkal a facebook csoportban fogunk jelentkezni, a kiírásunkat ott fogjátok megtalálni, de Kaszánál is lehet érdeklődni a 20/2669620-as telefonszámon.